Wauw! Wat een week…

OMG!!!
Wat heb ik een ontzettend gave week gehad. (ik besef het nu pas echt, gebeurde dit echt allemaal in 1 week?)

Het begon allemaal afgelopen woensdag toen ik twee oudere dames over hun pensioen hoorde praten (thank god dat ik dat opving). Er gebeurde iets, het irriteerde mij en zette mij aan tot actie!

Diezelfde avond bedacht ik een webinar, stuurde ik de uitnodiging via mijn eigen social media kanalen uit en kwamen de eerste 80! aanmeldingen binnen.

Snel creëerde ik een nieuwe pagina op mijn website. Ik kon niet meer slapen van excitement want ik had bedacht om iets heel tofs te gaan aanbieden tijdens het webinar. Het complete Groeiplan programma maar dan met community én live events. Samen Leren, Creëren en Groeien. Want dan ga je pas echte stappen maken.

De volgende dag (donderdag) had ik nog een super gave lunch met mijn B-school buddies en toen ik de aanmeldingen tot 135 zag oplopen ben ik s’middags snel begonnen met een powerpoint voor het webinar. Direct vanuit mijn hart bereidde ik mijn verhaal voor.

Om half 8 was ik klaar en 20 uur startte mijn webinar (overigens het eerste webinar dat ik ooit gaf).

Ik was totaal in extase na mijn webinar, ik vond het geweldig om te doen en niet veel later kwamen de aanmeldingen voor het membership binnen. Wauw! Hoe gaaf.

Met een mooie groep mensen gaan we van start met het Groeiplan programma & de Community. We gaan echt aan de slag; niet alleen een online programma maar echt samen besluiten nemen, plannen maken en realiseren. Iedere 6 weken komen we bij elkaar waardoor we echt meters gaan maken.

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om jezelf te blijven uitdagen vond ik dat afgelopen week beloond moest worden. Ik schreef mij daarom direct in voor het Latverhogers programma van Eelco de Boer. Op naar ‘the next level’ waarin ik mijn community weer kan meenemen.

En oh ja, ik heb ook nog even tijd gehad om van het mooie weer te genieten en om met mijn lief te gaan eten en straks met vrienden te bbq-en. Want dat is belangrijk, succes & geluk en niet alleen hard werken.

En als knallende afsluiter ben ik afgelopen zondag als gastspreker bij het Zakenmeisje event geweest en gaf ik een mini-workshop. Wauw! Ik zeg; iedere week zo’n week!

Nu is dit mijn verhaal en ik hoop dat het je inspireert en motiveert dat wanneer je iets echt wilt het je ook echt lukt.
Van mijn resultaten van afgelopen week heb ik geleerd dat ik niet te moeilijk moet denken over bepaalde zaken. Met één idee kan je klein beginnen en het uitdenken, stapjes zetten en doen. Binnen een paar dagen kan de situatie er heel anders uit zien. In plaats van mijn eerste lancering met maanden planning en voorbereiding heb ik hetzelfde nu bereikt binnen 48 uur!

Neem controle en actie, welke stap zet jij?

Mijn vraag is daarom deze week aan jou: Welke kleine stap kan jij nog deze week zetten? Schrijf een concrete stap voor jezelf op en plan de acties die jij hiervoor moet uitvoeren in je agenda. Onthoud dat wanneer je het niet inplant je het vergeet en de dagelijkse drukte je leven overneemt. Hou zelf de controle en creëer het resultaat dat jij voor ogen hebt.  Let’s take action today! Succes 🙂